ΤΟΠΙΚΑ

Βροχή τα πρόστιμα στις Κυκλάδες από την απαγόρευση των μετακινήσεων

Βροχή τα πρόστιμα στις Κυκλάδες από την απαγόρευση των μετακινήσεων
Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έλεγχοι της αστυνομίας για παραβάσεις των έκτακτων μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας η οποία ισχύει από την περασμένη Δευτέρα.
Οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές πραγματοποιούν ελέγχους και στα νησιά των Κυκλάδων, ούτως ώστε να μην υπάρχει χαλαρότητα του μέτρου ακόμη και στις κλειστές κοινωνίες.
Ενδεικτικό της αυστηρότητας είναι το αποτέλεσμα των ελέγχων σε νησιά του νομού Κυκλάδων το διήμερο 24 και 25 Μαρτίου. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία καταγράφηκαν 75 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων περί απαγόρευσης κυκλοφορίας και άσκοπων μετακινήσεων και επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.
Υπενθυμίζεται ότι το σχετικό πρόστιμο που επιβάλλεται στους παραβάτες είναι ύψους 150 ευρώ.
cyclades24.gr
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.