ΤΟΠΙΚΑ

Βρήκε τον «μπελά» του ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς

Βρήκε τον «μπελά» του ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς
Για ακόμη μια φορά επιτήδειοι απατεώνες προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα από επαγγελματία της Μυκόνου εξ ονόματος του αντιδημάρχου

Ένα ακόμη περιστατικό από επιτήδειους απατεώνες που προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστο επαγγελματία της Μυκόνου έλαβε χώρα το πρωί στο νησί με αποτέλεσμα να βγάλει σχετική ανακοίνωση ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς.

Είναι γνωστή η προσφορά του Αλέκου Κουκά προς τους συμπολίτες του και η αλληλεγγύη που δείχνει κάτι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν απατεώνες που τηλεφώνησαν σε γνωστό ψαράδικο της Μυκόνου με σκοπό να κάνουν παραγγελία πολλών εκατοντάδων ευρώ και με την μέθοδο της μεταφοράς χρημάτων τηλεφωνικά να αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό ποσό από τον ψαράδικο στον Ορνό.

Τον «μπελά» του για τα καλά έχει βρει ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς ο οποίος για ακόμη μια φορά απευθύνθηκε στην αστυνομία της Μυκόνου και έβγαλε και σχετική ανακοίνωση.

“Επειδή η συνεισφορά μου στην κοινωνία και η αλληλεγγύη μου για τους Μυκονιάτες απο κάποιους εκλαμβάνεται ως ευκαιρία να αποσπούν θα ήθελα την προσοχή σας.Ενημερώθηκα σήμερα από συμπολίτη μας οτι για ακόμη μια φορά επιτήδειοι απατεώνες στην προσπάθεια τους να εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα χρησιμοποίησαν για ακόμη μια φορά το όνομα μου.
Επειδή τα κρούσματα είναι επαναλαμβανόμενα ενημέρωσα ήδη το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου για τις σχετικές κινήσεις.
Θέλω να σας επιστήσω την προσοχή σε όλους τους συμπολίτες μας, και την φωνή μου γνωρίζετε και τον αριθμό του κινητού μου αλλά και τον τρόπο που λειτουργώ ώστε να μην βρεθείτε θύματα απατεώνων εγκληματιών που τηλεφωνούν για χρήματα .Σας ευχαριστώ και να προσέχετε…”

Αλέκος Κουκάς

Αντιδήμαρχος Μυκόνου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.