ΤΟΠΙΚΑ

Βραβείο ”MVP BIOCLEAN” δια χειρός Γιαβρούτα στον Παναγιώτη Ραμπαβίλα

Βραβείο ”MVP BIOCLEAN” δια χειρός Γιαβρούτα στον Παναγιώτη Ραμπαβίλα
Η παλιά δόξα του ποδοσφαίρου των ΚΥΚΛΑΔΩΝ βράβευσε τον MVP

Την καθιερωμένη πλέον βράβευση του MVP ‘’BIOCLEAN’’ της αγωνιστικής πραγματοποίησε ο ΑΟ Σύρου, επιλέγοντας την ανάπαυλα του αγώνα Αίαντας Σύρου – ΑΟ Μυκόνου και τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Πέτρο Γιαβρούτα για να παραδώσει το βραβείο στον Παναγιώτη Ραμπαβίλα.

Ο ικανότατος άσος του ΑΟ Σύρου έχει πάρει μπρος και σκοράρει κατά βούληση, πετυχαίνοντας χατ τρικ στο 1-7 της ομάδας του κόντρα στον Ανδριακό, με το όνομα του πλέον να φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ (ΔΕΣ ΕΔΩ).

Η βράβευση από τον Πέτρο Γιαβτούτα, μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φορούσε κάποτε και δόξασε τη φανέλα με το ”10” στη πλάτη, την οποία σήμερα φορά ο «καπιτάνο» του ΑΟΣ.

Φυσικά, από την βράβευση δεν θα μπορούσε να λείψει και ο πρόεδρος του ΑΟ Σύρου, Γιώργος Φώσκολος που διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, τόσο με τον Πέτρο Γιαβρούτα, όσο και με τον ΑΟ Μυκόνου, της διοίκησης του οποίου είναι μέλος σήμερα ο βετεράνος άσος.

IMG_1306dfasgfasdf_8f7df.jpg

Κείμενο Σπύρος Μάκαρης

Sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.