ΤΟΠΙΚΑ

Βραδιές σινεμά από τον ΠΑΚΟ Γ.Αξιώτης στο Γρυπάρειο με ελεύθερη είσοδο

Βραδιές σινεμά από τον ΠΑΚΟ Γ.Αξιώτης στο Γρυπάρειο με ελεύθερη είσοδο

Ένας αριστερός διανοούμενος που υποστηρίζει ανοιχτά την ανάγκη να υποδεχτούμε αλτρουιστικά κάθε λογής πρόσφυγες, αναγκάζεται να φιλοξενήσει στο πολυτελές σπίτι του μια οικογένεια Ρομά που θα του αναστατώσει τη ζωή. Καλεσμένος σε ένα talk show, στριμώχνεται από τον παρουσιαστή για το πρόβλημα των Ρομά και δέχεται μια πρόκληση: να ανοίξει το σπίτι του σε όποιον του το ζητήσει.
Ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής του «Θεέ μου, τι σου Κάναμε;» συνεργάζονται ξανά σε μια εξίσου φαρσική, αλλά λιγότερο αστεία κωμωδία με κοινωνικό περιεχόμενο.


Σεναριογράφος και σκηνοθέτης λαϊκών κωμωδιών εδώ και δύο δεκαετίες, ο Φιλίπ ντε Σοβερόν γνώρισε πρωτοφανή διεθνή επιτυχία με το «Θεέ μου, τι σου Κάναμε;», το μεγάλο σουξέ του ελληνικού καλοκαιριού του 2014. Μια παραλλαγή του θέματος της ανεκτικότητας των βολεμένων αστών απέναντι στους «διαφορετικούς»: φτωχούς, αστέγους, μετανάστες ή, στη συγκεκριμένη περίπτωση, Ρομά.
Τρέϊλερ με ελληνικούς υπότιτλους
https://www.youtube.com/watch?v=evWvb_L0SvA
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ.·

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.