ΤΟΠΙΚΑ

Βραδιά με μελωδίες και αγάπη από τα παιδιά του Φίννις

Βραδιά με μελωδίες και αγάπη από τα παιδιά του Φίννις
Η καθιερωμένη μουσική παράσταση αφιερωμένη στον σύλλογο ΦΛΟΓΑ

Η  μουσική παράσταση που για ακόμη μια φορά κέρδισε τις εντυπώσεις και είναι πλέον θεσμός τέτοια περίοδο στη Μύκονο.

Όταν τραγουδάω…

Η συναυλία της παιδικής χορωδίας της μουσικής σχολής Δημήτρης Φιννις στο Γρυπάρειο για μια ακόμη χρόνια συγκίνησε και καθήλωσε το κοινό.

Ένας ακόμη ξεχωριστός λόγος το γεγονός ότι ήταν αφιερωμένη στον σύλλογο ΦΛΟΓΑ και στην υποστήριξη των παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια.

Ξεχωριστές παρουσίες στην εκδήλωση στο Γρυπάρειο με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά να δίνει το παρών και με μια θερμή ομιλία προς τους παρευρισκόμενους να τονίζει:

«Είναι το παράδειγμα της ζωής μας, το παράδειγμα όλων μας αυτό που η παιδική χορωδία μας διδάσκει. Το διακύβευμα της βραδιάς από την καταπληκτική παράσταση είναι το μήνυμα που κατάφεραν να περάσουν σε όλους μας τα παιδιά.

Να αγαπάμε τον συνάνθρωπο και να είμαστε δίπλα του σε κάθε στιγμή. Να προσπαθούμε να δίνουμε αγάπη και να μοιράζουμε χαρά.Ένα μήνυμα ελπίδας που γίνεται ακόμα πιο ισχυρό, καθώς η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους σκοπούς της ΦΛΟΓΑΣ και ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το τεράστιο κοινωνικό έργο που έχει συντελεστεί από τον  συγκεκριμένο σύλλογο.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για την πολύ καλή προσπάθεια και τις εξαιρετικές μελωδίες.

Τα παιδιά είναι το μέλλον και πρέπει να σταθούμε με κάθε τρόπο και κάθε μέσο δίπλα τους»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.