ΤΟΠΙΚΑ

Βουλή: Ψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τους δικηγόρους

Βουλή: Ψηφίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία το νομοσχέδιο για τους δικηγόρους

Με συντριπτική πλειοψηφία ψηφίστηκε σήμερα (14.3.2024) το νομοσχέδιο για τους δικηγόρους, «Ρυθμίσεις για τα κληρονομητήρια, τις αποδοχές και αποποιήσεις κληρονομιών, τις εγγραφές και τις εξαλείψεις συναινετικών προσημειώσεων υποθηκών και τις ένορκες βεβαιώσεις και για το Ταμείο Χρηματοδοτήσεως Δικαστικών Κτιρίων και την πληρωμή των υποθέσεων νομικής βοήθειας», στη Βουλή.

Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό επί της αρχής του από τη συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, οι οποίοι αναγνώρισαν ότι «για πρώτη φορά στην ιστορία του δικηγορικού σώματος γίνεται τόσο μεγάλη μεταφορά δικαστικής ύλης στους δικηγόρους».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.