ΤΟΠΙΚΑ

Βουλευτές όλων των κομμάτων συντάσσονται και υποστηρίζουν την πρόταση Κουκά για επίδομα στους οικοδόμους

Βουλευτές όλων των κομμάτων συντάσσονται και υποστηρίζουν την πρόταση  Κουκά για επίδομα στους οικοδόμους
Βουλευτές της κυβέρνησης αλλά και της αντιπολίτευση φέρνουν στην Βουλή το θέμα που πρότεινε ο δήμαρχος Μυκόνου

Ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την επιστολή του Δημάρχου Μυκόνου με θέμα τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης στους απασχολούμενους στον οικοδομικό κλάδο (πέραν των δικαιούχων των ΚΑΔ 7111 και 7112). Όπως αναφέρει η επιστολή, γεννάται σοβαρό βιοποριστικό ζήτημα για τους εργαζόμενους του κλάδου των οικοδομών, στο νησί της Μυκόνου, οι οποίοι, κατόπιν της εφαρμογής των νέων έκτακτων μέτρων περί αναστολής άσκησης των οικοδομικών δραστηριοτήτων στους Δήμους που εντάσσονται στην κατηγορία «πολύ αυξημένου κινδύνου» λόγω των υψηλών επιδημιολογικών τους επιπέδων, είναι εκ του νόμου μη δυνάμενοι να ασκήσουν το επάγγελμά τους για όσο διάστημα διαρκεί η αναστολή και συνεπώς έρχονται αντιμέτωποι με την αβεβαιότητα και αδυναμία κάλυψης των οικογενειακών και επαγγελματικών τους αναγκών. Το ίδιο έκανε με επιστολή της και η Κατερίνα Μονογυιού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.