ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΒΟΜΒΑ:Σενάριο συγχώνευσης ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ-ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ

ΒΟΜΒΑ:Σενάριο συγχώνευσης ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ-ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ
Οι δυο πανίσχυροι παράγοντες του νησιού Αλέκος Κουκάς και Νίκος Σαντοριναίος είναι πολύ πιθανό να καθίσουν στο τραπέζι τις επόμενες μέρες

Μια «βόμβα» είναι στα σκαριά και έτοιμη να «εκραγεί» στον αθλητισμό του νησιού που θα προκαλέσει σεισμό στο ποδόσφαιρο των ΚΥΚΛΑΔΩΝ καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MykonosVoice υπάρχει σενάριο που εξετάζουν στη Μύκονο  για πιθανό ενδεχόμενο συγχώνευσης των δυο ομάδων του νησιού στο ποδόσφαιρο, του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και της ΑΝΩ ΜΕΡΑΣ.

Πρόκειται για μια είδηση που προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον καθώς σύμφωνα με τις φήμες που οργιάζουν στο νησί υπάρχουν σκέψεις να γίνει μια πανίσχυρη ομάδα με τους καλύτερους ώστε να πρωταγωνιστήσει στις εθνικές κατηγορίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα  και αρκετοί είναι εκείνοι που βλέπουν με καλό μάτι ένα τέτοιο ενδεχόμενο και κάνουν ανάλογες κινήσεις για να μπουν στο τραπέζι όλα τα θέματα.
Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθοριστικό ρόλο θα παίξουν οι δυο μεγάλοι παράγοντες του νησιού στο ποδόσφαιρο ,ο πρόεδρος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκος Κουκάς και ο ομόλογος του της Άνω Μεράς Νίκος Σαντοριναίος, δυο πανίσχυροι επιχειρηματίες που είναι κομβικοί «παίκτες» και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται το επόμενο χρονικό διάστημα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αυτό της ένωσης των ομάδων.

Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν πολλοί παράγοντες και φυσικά το εγχείρημα δεν είναι εύκολο .Ο ρόλος της δημοτικής αρχής και προσωπικά του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά ,που σύμφωνα με πηγές είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο που μόνο καλό κάνει στο νησί και ενώνει τα αθλητικά σωματεία, είναι κεντρικός και αυτό γιατί πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις η βοήθεια των Δήμων είναι σημαντική.

Ο δήμαρχος  είναι ενωτικός και ξέρει καλά να βάζει στη σωστή θέση τα κομμάτια του παζλ, μπορεί να γίνει ο εγγυητής της ομαλής μετάβασης την επόμενη μέρα στα αθλητικά του νησιού καθώς θα πρόκειται για μια τεράστια αλλαγή που θα συντελεστεί σε περίπτωση συγχώνευσης και ένωσης   με την δημιουργία ενός μεγάλου κλαμπ μακριά από αντιπαλότητες και έριδες που χρόνια έχουν ταλαιπωρήσει τις ομάδες.

Μαζί με τις ομάδες  ποδοσφαίρου στο κάδρο μπαίνει και το μπάσκετ καθώς ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ανέβηκε στην Γ´Εθνική αλλά και ο στίβος που κάνει σπουδαία πράγματα στο πανελλήνιο  αλλά και όλος ο αθλητισμός του νησιού.Οι επόμενες μέρες θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.