ΤΟΠΙΚΑ

Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό της Μυκόνου

Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό της Μυκόνου
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Χρήστου Βερώνη ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός του σύμβουλος Αλέκος Βαμβακούρης(Κορνιβας)

Βόμβα στα πολιτικά πράγματα του νησιού η απόφαση πριν από λίγη ώρα του Αλέκου Βαμβακούρη(Κορνίβα) να δηλώσει επίσημα την ανεξαρτητοποίηση του απο την παράταξη Μύκονος Πρώτη Ξανά του Χρήστου Βερώνη. Ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος της παράταξης Αλέξανδρος Βαμβακούρης (Κορνίβας) ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη «Μύκονος Πρώτη Ξανά!» με την ακόλουθη γραπτή δήλωση, η οποία κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου Μυκόνου ενώπιον του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου :

«Η πολιτική αυτή επιλογή μου, έρχεται σε μία περίοδο δύσκολη για το νησί μας. Είμαι πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος, ο αρχαιότερος αυτού του συμβουλίου, και βλέπω πως η πολιτεία δεν έχει καταλάβει την προσοχή που πρέπει να δώσει στη Μύκονο.

Τα πράγματα δεν είναι, όπως παλιά. Το νησί έχει μεγαλώσει πολύ, είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού χάρτη και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα και για να γίνει αυτό πρέπει να ενωθούμε.

Με τους συναδέλφους μου, οι οποίοι με τίμησαν και αντίστοιχα τους τίμησα και εγώ, έχουμε διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Και αυτοί θέλουν να προσφέρουν, αλλά δεν καταλαβαίνουν, οτι τώρα περισσότερο από από ποτέ, πρέπει να μπουν στην άκρη τα προσωπικά και να κοιτάξουμε αυτά που μας ενώνουν.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ανεξαρτητοποιούμαι, για να μπορέσω να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην κοινή προσπάθεια, για το καλό του νησιού μας».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.