ΤΟΠΙΚΑ

Βόμβα Κουκά με Κοντιζά που θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του

Βόμβα Κουκά με Κοντιζά που θα είναι υποψήφια με τον συνδυασμό του
Η δημοσιογράφος της Μυκόνου στο πλευρό του Κωνσταντίνου Κουκά.Αλλάζουν άρδην πλέον τα δεδομένα υπέρ του Δημάρχου ενόψει των εκλογών

 

Η Δημοσιογράφος Ελένη Κοντιζά του Νικολάου είναι παντρεμένη με τον Σάββα Κατσαρό και έχει δύο παιδιά. Έχει βαθιά γνώση των προβλημάτων της Μυκόνου, μα πάνω από όλα άποψη και θέσεις που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά σε πολλούς τομείς το νησί.

Τόσο η αγάπη της για τη Μύκονο όσο και η ιδιότητά της, την έχουν οδηγήσει ώστε να παρακολουθεί τα δημοτικά δρώμενα από το 1997 και μέχρι σήμερα. Έχει συνεργαστεί με εφημερίδες των Κυκλάδων, ενώ από το 2005 αρθρογραφεί στην εφημερίδα Mykonos News. Το 2007 βραβεύτηκε για άρθρα της από την Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και τον τότε Υπουργό Εσωτερικών και σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος στο παρελθόν και μέλος σε διάφορους οργανισμούς του Δήμου. Από το 2010 έως το 2014 ήταν αντιπρόεδρος της ΚΔΕΠΠΑΜ.
Πιστεύει ότι ο πολιτισμός και η παιδεία αποτελούν θεμελιώδεις αρχές για τη Μύκονο του αύριο, ενώ η διαφύλαξη του περιβάλλοντος καθοριστικό παράγοντα για το μέλλον του τόπου.

Αναφέρει ο δήμαρχος στην παρουσίαση της Κοντιζά χαρακτηριστικά:

«Έτσι σε μια κομβική στιγμή για το νησί ενώνει τις δυνάμεις της μαζί μας επιθυμώντας να εργαστεί για μία Μύκονο ανθρώπινη με σεβασμό στις αξίες του πολιτισμού της και τα ιδανικά των κατοίκων της»#protovouliadrasis #synehizoume #mazi #ekloges2019

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.