ΤΟΠΙΚΑ

Βοήθεια προς τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας συγκέντρωσαν οι Δήμοι της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Βοήθεια προς τους σεισμοπαθείς της  Τουρκίας συγκέντρωσαν οι Δήμοι της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Ολοκληρώθηκε η αποστολή και η παράδοση της σημαντικής Ανθρωπιστικής Βοήθειας προς τους σεισμοπαθείς της γειτονικής Τουρκίας που συγκέντρωσαν οι Δήμοι της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Βοήθεια σε είδη ρουχισμού, κλινοσκεπασμάτων, φαρμάκων, τροφίμων και λοιπών απαραίτητων ειδών για τους πληγέντες γείτονές μας.

Κοντά στους 20 τόνους βοήθειας φορτώθηκαν στο καταμαράν «Marmaris Express», με την συνδρομή του Συλλόγου Μουσουλμάνων Ρόδου, προσκόπων και εθελοντών, από τον Δήμο  της Ρόδου και τους Δήμους Αγαθονησίου, Τήλου και Λειψών διαμέσου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου και προωθήθηκαν στην περιοχή του Μαρμαρίς σε συνεννόηση με τον αντίστοιχο Δήμο της γείτονος Χώρας.

Αυτή η βοήθεια προστίθεται σε αντίστοιχες αποστολές μέσω της Κω της Σύμης και της Αθήνας από το σύνολο των Δήμων του Νοτίου Αιγαίου.

Στο λιμάνι της Ρόδου παρευρέθηκαν ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στη Ρόδο, κ. Salim Kircaliali, ο Γραμματέας της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργος Πόκκιας, ο Αντιδήμαρχος Ρόδου, κ. Γιώργος Τριάντος, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, κα Μάνθα Ζιώγου καθώς και στελέχη του Δήμου της Ρόδου.

Η ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου εκφράζει τις ευχαριστίες της στους πολίτες των νησιών μας για τη συγκινητική συνεισφορά τους, που δείχνει τα αισθήματα Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης των ακριτών Νησιωτών μας, στους Δημάρχους και στα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων των νησιών μας και σε όσους συνέδραμαν στην επιτυχημένη προσπάθεια ουσιαστικής στήριξης στους πληγέντες γείτονες συνανθρώπους μας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.