ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βήμα τελικού για την Άνω Μερά

Βήμα τελικού για την Άνω Μερά

Μεγάλο βήμα για την κατάληψη της 1ης θέσης έκανε η Άνω Μερά που νίκησε στο ντέρμπι με 2-0 τον ΑΟ Μυκόνου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ φάσης του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πλέον με το τρίποντο αυτό, το συγκρότημα του Φώτη Παπαπαναγή έφτασε τους 8 βαθμούς αφήνοντας τον ΑΟ Σύρου (έχει ματς λιγότερο) στους 3, ενώ την ίδια συγκομιδή έχει και ο ΑΟ Μυκόνου που έχασε κάθε ελπίδα σήμερα να βρεθεί στον τελικό της ΕΠΣ Κυκλάδων όπως έκανε πέρυσι.

Αυτό σημαίνει ότι η Άνω Μερά θα χρειαστεί εφόσον ο ΑΟ Σύρου κερδίσει τον ΑΟ Μυκόνου να μην χάσει την τελευταία αγωνιστική, ενώ σε περίπτωση που δεν κερδίσει ο ΑΟ Σύρου, τότε η Άνω Μερά θα βρεθεί πρόωρα στον τελικό.

Στο 13′ ο Ξενάκης εκτέλεσε το κόρνερ και με προβολή ο Χατζάκος έκανε το 1-0. Στο 41′ ο Καρφαρίδας με σουτ έκανε το 2-0 μετά από πάσα του Λαζαρίδη

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

5′ Σουτ του Βλαχόπουλου έβγαλε σε κόρνερ με υπερένταση ο Τζάβρας.

6′ Στην εξέλιξη της φάσης, ο Περιάλης κάνει το σουτ, με τον Τζάβρα να διώχνει

13′ 1-0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩ ΜΕΡΑ. Ο Χατζάκος μετά από κόρνερ του Ξενάκη με προβολή κάνει το 1-0.

27′ Κεφαλιά Περιάλη η μπάλα άουτ.

34′ Κέμπε κάνει το σουτ η μπάλα άουτ.

38′ Φάουλ του Γκέγκα έδιωξε ο Τζάβρας σε κόρνερ.

41′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩ ΜΕΡΑ. Ο Λαζαρίδης κάνει μια κούρσα από το κέντρο, προσπερνώντας όποιον αμυντικό του ΑΟ Μυκόνου βρήκε μπροστά του πάσαρε στον ανενόχλητο Καρφαρίδα ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

53′ Σουτ του Περιάλη διώχνει ο Τζάβρας

55′ Κεφαλιά του Χατζάκου κόρνερ έδιωξε οι αμυντικοί του ΑΟ Μυκόνου.

66′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΜ. Ο Βλαχόπουλος μπήκε μονος του από δεξια και έκανε το σουτ όμως ο Τζάβρας με γροθιές απομάκρυνε.

67′ Ο Κέμπε με σουτ βλέπει τη μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ.

69′ Σουτ του Κέμπε με τον Σαββόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

76′ Ο Γκολέμης βρέθηκε μέσα στην περιοχή πέρασε τη μπάλα πάνω από το Σάββοπουλο, όμως κατέληξε μόλις άουτ.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Φώτης Παπαπαναγής) Τζάβρας, Κωφοκώτσιος, Ξενάκης (63′ λ.τρ. Κουντουράς), Χατζάκος, Σαλταμάρας, Κεμπέ (74′ Αδάμ), Παπαδάκης, Καρφαρίδας, Δαραμάρας (59′ Γκολέμης), Καραϊνδρος, Λαζαρίδης (59′ Ραζάκ)

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης)Σαββόπουλος, Ηλίας, Αλεξανδρόπουλος, Μπαλλής (87′ Καρατζάς), Μπάμπακαρ, Ντουσάι, Περιάλης, Ξαγοράρης, Τουρέ (38′ Αλμπάνης), Γκέγκα (46′ Πεϊδης), Βλαχόπουλος.

Sportcyclades.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.