ΤΟΠΙΚΑ

Βγαίνει μπροστά ο Δαμιανός Δακτυλίδης

Βγαίνει μπροστά ο Δαμιανός Δακτυλίδης
Την πρόθεση του να βοηθήσει ενεργά τον σύλλογο εξέφρασε με επιστολή του στον πρόεδρο του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Επιστολή με την οποία τονίζει ότι έχει πρόθεση να συνδράμει οικονομικά στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ απέστειλε ο γιος του επιχειρηματία Σταμάτη Δακτυλίδη, Δαμιανός που βγήκε μπροστά μετά την παραίτηση του πατέρα του από το σωματείο.

Προς Δ.Σ. Αθλητικού Ομίλου  Μυκόνου

 

«Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω από την Ισπανία όπου βρίσκομαι για την παρακολούθηση νέου μεταπτυχιακού κύκλου  σπουδών μετά το Ηνωμένο Βασίλειο και το μεταπτυχιακό στην διοίκηση επιχειρήσεων και την Κύπρο και το πτυχίο νομικής, πως μετά την παραίτηση του πατερά μου Σταμάτη Δακτυλίδη από το Δ.Σ. του Α.Ο. Μυκόνου, επιθυμώ να καλύψω  τα έξοδα και να είμαι ο χορηγός του αθλητικούυλικού για το αγωνιστικό έτος  2019-2020 καθώς και των εργομετρικών εξετάσεων της ακαδημίας, που έχουνπρογραμματιστεί για το τέλος του τρέχοντος μήνα. Οι λόγοι που με ώθησαν σε αυτή την απόφαση είναι η επιθυμία μου να βοηθήσω και να στηρίξω με κάθε δυνατό τρόπο την νεολαία και τον  τόπο της Μυκόνου, το μέρος όπου μεγάλωσα. Επιθυμία μου είναι η συνεχεία της συνεργασίας με το δίκτυο σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών όπως ήταν ήδη προγραμματισμένη καθώς και η προβολή αυτής μέσω της χορηγίας του αθλητικού υλικού.»

 

Με εκτίμηση,

Δαμιανός Δακτυλίδης.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.