ΤΟΠΙΚΑ

Βερώνης και Φιορεντίνος ετοιμάζουν συνδυασμό για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Βερώνης και Φιορεντίνος ετοιμάζουν συνδυασμό για τις επερχόμενες  δημοτικές εκλογές
Φήμες οργιάζουν ότι θα κατέλθουν με κοινό ψηφοδέλτιο για να διεκδικήσουν τον Δήμο Μυκόνου

Οι διεργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό αναφορικά με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και με τα μέχρι τώρα δεδομένα τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί σχετικά με τον καταρτισμό των  υποψηφίων συνδυασμών.

Έτσι ένα σενάριο που διακινείται τις τελευταίες μέρες στο νησί κάνει λόγο για κοινή κάθοδο στο ίδιο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Βερώνη και του Ανδρέα Φιορεντίνου με σκοπό να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι επαφές τους έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, έχουν πολλά σημεία επαφής  και ήδη βρίσκονται στην διαδικασία  διερεύνησης για την κατάρτιση κοινού ψηφοδελτίου.

Σχετικές ανακοινώσεις δεν πρόκειται να γίνουν άμεσα καθώς θέλουν να αιφνιδιάσουν όπως ψιθυρίζεται στα πηγαδάκια και να παρουσιαστούν λίγο καιρό πριν την εκλογική μάχη του Οκτωβρίου.

Σε κάθε περίπτωση παρουσιάζει ενδιαφέρον να δούμε αν πράγματι επιβεβαιωθούν όσοι υποστηρίζουν ότι οι δυο «άσπονδοι εχθροί» του παρελθόντος και σημερινοί συνομιλητές θα κατέλθουν στον στίβο των δημοτικών εκλογών με κοινό συνδυασμό.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.