ΤΟΠΙΚΑ

Βελτιώνεται η επιδημιολογική εικόνα της Μυκόνου

Βελτιώνεται η επιδημιολογική εικόνα της Μυκόνου
Για δεύτερη μέρα δεν είχαμε κρούσματα και αν η κατάσταση συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η διαδικασία άρσης της κοκκινίσματος

Βελτιώνεται η κατάσταση στη Μύκονο  αναφορικά με την πορεία της πανδημίας, καθώς τις τελευταίες ημέρες υπάρχει σημαντική μείωση των κρουσμάτων.

Ωστόσο  ο κίνδυνος δεν έχει ξεπεραστεί, κάτι που σημαίνει ότι τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα θα συνεχιστούν για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμη, ενδεχομένως και όλο τον Φεβρουάριο.
Η Μύκονος συμπληρώνει δύο εβδομάδες σε  lockdown και στις σημερινές ανακοινώσεις δύσκολα θα αλλάξει κάτι σε σχέση με αυτά τα μέτρα που ήδη ισχύουν.

Ο περιορισμός των μετακινήσεων και η απαγόρευση της οικοδομικής δραστηριότητας και των λοιπόν εργασιών που έφεραν στα  νησί αφίξεις μεγάλου αριθμού συνεργείων το προηγούμενο διάστημα, έχει βελτιώσει την επιδημιολογική του εικόνα.

Την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου ή με το ξεκίνημα του Μαρτίου μπορεί να αρθούν τα πρόσθετα περιοριστικά μέτρα – ή κάποια από αυτά – σε περίπτωση που συνεχιστεί η καλή πορεία της Μυκόνου τις επόμενες μέρες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.