ΤΟΠΙΚΑ

Βασίλης Μιχαήλ – Χριστίνα Βακάκη: Διακοπές στη Μύκονο με την κόρη τους

Βασίλης Μιχαήλ – Χριστίνα Βακάκη: Διακοπές στη Μύκονο με την κόρη τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Βασίλης Μιχαήλκαι η Χριστίνα Βακάκη από την ημέρα που έγιναν γονείς για πρώτη φορά και υποδέχτηκαν στον κόσμο το κοριτσάκι τους.

Η γνωστό επιχειρηματίας και η κόρη του Mr Jumbo ολοκλήρωσαν την ευτυχίας του με τον ερχομό της κόρης τους και από τότε ζουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές.

Το αγαπημένο ζευγάρι προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες.

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο, ο Βασίλης Μιχαήλ και η Χριστίνα Βακάκη απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε γνωστή παραλία της Μυκόνου μαζί με την κορούλα τους.

Οι τρεις τους έκαναν ηλιοθεραπεία, απόλαυσαν τις βουτιές τους, ενώ στη συνέχει ο Βασίλης Μιχαήλ ανέλαβε τη βόλτα με το jet ski.

Όπως θα δεις ο τρυφερός μπαμπάς, πήρε τις γυναίκες της ζωής τους και τους χάρισε μια μοναδική βόλτα στα καταγάλανα νερά του νησιού.

Δες τις φωτογραφίες 

Φωτογραφίες: NDP

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.