ΤΟΠΙΚΑ

Βαρδινογιάννης-Σταμάτη. Βγάζουν γούστα μαζί στη Μύκονο

Βαρδινογιάννης-Σταμάτη. Βγάζουν γούστα μαζί στη Μύκονο

Οι δυο τους, απόλαυσαν χαλαρές στιγμές στις ξαπλώστρες γνωστού beach bar restaurant, με τον Παύλο να δείχνει αγύμναστος και τη Σάσα να έχει ύφος απο «λέτερμαν και πάνω¨.

Όσο για τις συχνές δημόσιες εμφανίσεις της στο πλευρό του Παύλου Βαρδινογιάννη, η Σάσα Σταμάτη, έχει ξεκαθαρίσει εξ αρχής, πως η σχέση ανάμεσά τους, παραμένει φιλική.

«Είμαστε φίλοι με τον Παύλο. Το ξέρεις πολύ καλά γιατί είχαμε πάει και στον γάμο του μαζί. Δεν με στενοχωρούσαν τα δημοσιεύματα γιατί εγώ έχω πει την αλήθεια. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν θα μπω στη διαδικασία αυτή. Ούτε ο Παύλος στενοχωριόνταν. Είναι πολύ μακριά από όλα αυτά», έχει δηλώσει πρόσφατα η πανελίστρια.

πηγη nassoblog.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.