ΤΟΠΙΚΑ

Unboxholics: Κατατέθηκε σήμερα το ποσό των 353.293,80 ευρώ για τους πυρόπληκτους – Στη δημοσιότητα και η απόδειξη!

Unboxholics: Κατατέθηκε σήμερα το ποσό των 353.293,80 ευρώ για τους πυρόπληκτους – Στη δημοσιότητα και η απόδειξη!
Το ποσό των 353.293,80 ευρώ από τους unboxholics, κατατέθηκε σήμερα σε γνωστή τράπεζα της Ελλάδος.

Οι Youtubers κατάφεραν μέσα σε μόλις λίγη ώρα να μαζέψουν αυτό το εξωφρενικό ποσό, το οποίο με απόλυτη διαφάνεια θα αποδοθεί στους πυρόπληκτους της χώρας μας, προς οικονομική τους ενίσχυση.

Η ενέργεια που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (6/8/2021) για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων σε Β. Εύβοια, Αττική, Πάτρα, Ρόδο, Αρχαία Ολυμπία δεν είναι μία ενέργεια που πρέπει να καρπώνονται μόνο οι Unboxholics, αλλά η ουσία ανήκει στον κόσμο που την στήριξε. Το ποσό που μαζεύτηκε από τις δωρεές του κόσμου σε PayPal και Paysafe, μέσω της Donate πλατφόρμας μας, αγγίζει το εξωφρενικό νούμερο των €353.293,80!

Τα χρήματα αυτά, όπως και έχουμε ήδη ανακοινώσει, θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει ο ΕΕΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ❗❗ Εκτός από τις γραπτές και με σφραγίδα διαβεβαιώσεις ότι τα χρήματα αυτά θα αξιοποιηθούν ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την ενίσχυση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών, ο ΕΕΣ μάς ενημέρωσε πως η διαδικασία θα γίνει με πλήρη διαφάνεια, μέσω του Cash Transfer Program, για το οποίο μελλοντικά θα μπορούμε να ζητήσουμε γραπτές και πιστοποιημένες αναφορές. Όλα αυτά μετά την καταγραφή των ζημιών από την κοινωνική υπηρεσία, φυσικά.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ❗❗

Στην παρούσα ανάρτηση θα βρείτε φωτογραφίες από το αποδεικτικό της κατάθεσης από τον προσωπικό λογαριασμό του Σάκη Καρπά, προς τον ΕΕΣ. Επιπροσθέτως, θα βρείτε την επίσημη επιστολή του προέδρου του ΕΕΣ.

ΩΣΤΟΣΟ, μία φωτογραφία στο Internet δε λέει τίποτα και επειδή ζούμε σε παράξενους καιρούς, ενημερώνουμε πως ΟΛΑ τα αποδεικτικά έγγραφα και συγκεκριμένα: Αναλυτικά μία-μία οι καταθέσεις του κόσμου στο PayPal, οι μεταφορές από PayPal σε Τράπεζα, τα emails των Paysafe καρτών, οι μεταφορές από τους Paysafe λογαριασμούς, στην Τράπεζα, όλη η ηλεκτρονική αλληλογραφία με τις αιτήσεις μας προς τον Ε.Ε.Σ., το ευχαριστήριο και η διαβεβαίωση του Ε.Ε.Σ, θα βρίσκονται διαθέσιμα προς έλεγχο και επιβεβαίωση της εγκυρότητάς τους, σε ειδικό φάκελο, σε ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ, στο λογιστικό γραφείο «Νικόλαος Ούζας» (Μιαούλη 20, 58400 Αριδαία Πέλλας), που μας εκπροσωπεί. Οποιοσδήποτε, λοιπόν, θέλει να βεβαιωθεί πως η διαδικασία έγινε έτσι όπως πρέπει, μπορεί να επισκεφτεί το γραφείο και ευχαρίστως να ζητήσει να δει τα έγγραφα και τα αποδεικτικά για τα πάντα!

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.