ΤΟΠΙΚΑ

Τριήμερη επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στη Νάξο

Τριήμερη επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στη Νάξο

Τριήμερη επίσκεψη στη Νάξο πραγματοποίησε ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, κατά τη διάρκεια της οποίας υποδέχθηκε στο νησί την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως και πραγματοποίησε πλήθος συναντήσεων με φορείς, κατοίκους και επιχειρηματίες.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φόρτωμας, συνόδευσε την κ. Κεραμέως στις συναντήσεις της με τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτριο Λιανό και άλλους αυτοδιοικητικούς και τον Πρόεδρο της Δημ ΤΟ ΝΔ Νάξου κ. Αντώνιο Μανιό. Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν επίσκεψη στη Χώρα, την Απείρανθο και τέλος στο Φιλώτι, όπου και επισκέφθηκαν το Δημοτικό σχολείο της ορεινής περιοχής και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του

Στη συνέχεια, ο υπ. Βουλευτής, πραγματοποίησε επισκέψεις σε πολλά χωριά της Νάξου και είχε τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με πολίτες και επιχειρηματίες, γινόμενος κοινωνός του σημαντικότατου έργου που έχει να επιδείξει την τελευταία τετραετία, στο νησί της Νάξου, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, με έργα που υλοποιήθηκαν αλλά και έχουν δρομολογηθεί για το επόμενο χρονικό διάστημα. Ιδιαίτερη μνεία, έκανε στις ενέργειες που πραγματοποίησε ο ίδιος, και πιστώνεται ως επιτυχία του, για το έργο της μελέτης για δημιουργία δικτύων για το Φράγμα Τσικαλαριού, που θα το καταστήσει πλήρως λειτουργικό και θα προσφέρει σημαντική βοήθεια, τόσο στο πρόβλημα της λειψυδρίας, όσο και στον πρωτογενή τομέα του νησιού.

Τέλος, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με το συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, στην οποία ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.