ΤΟΠΙΚΑ

Τραγωδία εν πλω: Κυκλαδίτης ο Υποπλοίαρχος του «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» που άφησε την τελευταία του πνοή

Τραγωδία εν πλω: Κυκλαδίτης ο Υποπλοίαρχος του «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» που άφησε την τελευταία του πνοή

Στον 41χρονο Υποπλοίαρχο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί του πλοίου, ενώ μετά τον ασφαλή κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ στον οικείο λιμένα, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά “ΤΖΑΝΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πειραιά ότι το Ε/Γ-Ο/Γ «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» Ν. Ρεθ. 06, το οποίο είχε νωρίτερα αποπλεύσει από τον οικείο λιμένα, αιτήθηκε την επιστροφή του στον λιμένα Πειραιά, διότι μέλος πληρώματος είχε ανάγκη άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Πρόκειται για τον 41χρονο Σταύρο Πελεκάνο, με καταγωγή από το Βουρβούλο Σαντορίνης. Ο Σαντορινιός ναυτικός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και η τοπικη κοινωνία καθώς και οι συνάδελφοι του ειναι συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του.

Το πλοίο απέπλευσε για την εκτέλεση προγραμματισμένου του δρομολογίου για λιμένες Μήλου – Θήρας – Ανάφης – Σητείας – Κάσου – Καρπάθου – Διαφανίου – Χάλκης – Ρόδου, με 262 επιβάτες, 56 Ι.Χ οχήματα, 54 Φ/Γ οχήματα και 11 Δ/Κ.

πηγη Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.