ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τραγικό συμβάν στη Νάξο στον αγώνα Πανναξιακός-ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Τραγικό συμβάν στη Νάξο στον αγώνα Πανναξιακός-ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ
Φίλαθλος έπεσε από την εξέδρα και έφυγε βαριά τραυματισμένος από το γήπεδο.Με μισή ώρα καθυστέρηση τον παρέλαβε το ασθενοφόρο

Ένα τραγικό περιστατικό σημαδεύει  την αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον ΑΟ Μυκόνου στο γήπεδο στο Φιλώτι της Νάξου και είναι η αφορμή να διακοπεί ο αγώνας ανάμεσα στις δυο ομάδες για περισσότερη από μισή ώρα.

Φίλαθλος του Παναξιακού θέλησε να πανηγυρίσει το γκολ της ομάδας του ανέβηκε στην συρμάτινη εξέδρα και έπεσε από ύψος περίπου δυο μέτρων στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Το παιχνίδι διακόπηκε και το ασθενοφόρο καθυστέρησε περισσότερη από μισή ώρα να παραλάβει τον τραυματία.Περισσότερα σε λίγο.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.