ΤΟΠΙΚΑ

Τους υποψήφιους συμβούλους του ξεκίνησε να παρουσιάζει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

Τους υποψήφιους συμβούλους του ξεκίνησε να παρουσιάζει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας των υποψηφίων του ξεκίνησε η παράταξη του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά.

Αναφέρει χαρακτηριστικά για την υποψηφιότητα του Τάκη Μάνεση.

«Ξεκινάμε σήμερα με τον Τάκη Μάνεση που ανανεώνει την εμπιστοσύνη του στην ομάδα μας, να ανακοινώνουμε τους υποψηφίους μας για τις δημοτικές εκλογές Μυκόνου της 8ης Οκτωβρίου 2023.
Τι να πρωτοπεί κανείς για τον Τάκη Μάνεση; Είναι ο άνθρωπος που γνωρίζουμε όλοι, μιας και σημαίνει θάλασσα και λιμάνι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Τα τελευταία χρόνια μέσα από την συνεργασία δεθήκαμε ακόμη περισσότερο και πιο αποτελεσματικά. Με την εξαιρετική του δουλειά το λιμάνι μας είναι στα καλύτερά του. Μεγάλη μου τιμή λοιπόν που αυτός ο άνθρωπος με την ιστορία που έχει στις πλάτες του, συνδράμει μαζί μας για το καλύτερο μέλλον του νησιού μας. Τάκη καλωσόρισες και πάλι!»


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.