ΤΟΠΙΚΑ

Τους έβαλε τα γυαλιά η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ και προσωπικά ο Αλέκος Κουκάς και έδειξε τι σημαίνει ήθος

Τους έβαλε τα γυαλιά η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ και προσωπικά ο Αλέκος Κουκάς και έδειξε τι σημαίνει ήθος
Φιλοξενία υψηλού επιπέδου στον Πανιώνιο από την ΑΕ Μυκόνου,άψογη και η αστυνομία του νησιού

Ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Κουκάς και το Δ.Σ. της Α.Ε. Μυκόνου ευχαριστούν θερμά την Αστυνομία για την άρτια οργάνωση και την άψογη εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα Α.Ε. Μυκόνου – Πανιώνιος.
Σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερα μεγάλη παρουσία φιλάθλων αλλά και μετακίνηση οπαδών της αντίπαλης ομάδας, υπήρξε εξαιρετική συνεργασία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων που εδρεύει στη Σύρο με τα αστυνομικά τμήματα Μυκόνου, Νάξου, Πάρου και Σαντορίνης, απ΄ όπου και ήρθαν στη Μύκονο αστυνομικές δυνάμεις για την εφαρμογή των μέτρων τήρησης της τάξης.
Το αποτέλεσμα ήταν όλα να κυλήσουν ομαλά και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό σε ένα παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας αποδεικνύοντας τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό με τον οποίο λειτούργησε η Αστυνομία.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.