ΤΟΠΙΚΑ

Τους αξίζουν συγχαρητήρια! Πλοίο προσέγγισε εκτάκτως το Κουφονήσι για να πάει ο μαθητής… σχολείο!

Τους αξίζουν συγχαρητήρια! Πλοίο προσέγγισε εκτάκτως το Κουφονήσι για να πάει ο μαθητής… σχολείο!

Στις ημέρες μας θα πρέπει να λέμε και τα καλά και όχι μόνο να κάνουμε αρνητική κριτική. Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από την Blue Star Ferries, η οποία με αφορμή τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στις Κυκλάδες και της μη προσέγγισης του πλοίου Σκοπελίτης, ανέλαβε εκτάκτως να προσεγγίσει με το Blue Star Paros το λιμάνι του Κουφονησίου προκειμένου να παραλάβει μαθητή δημοτικού σχολείου προκειμένου να πάει στο σχολείο στη Νάξο.

Λόγω της απαγόρευσης απόπλου του Σκοπελίτη το πρωί από την Αμοργό (δεν αναχώρησε 07:00 αλλά 09:30), η προγραμματισμένη ανταπόκριση μαθητών που είχε τελικό προορισμό Πειραιά από Κουφονήσι μέσω Νάξου δεν ήταν πλέον εφικτή. Στα πλαίσια αυτά και εξυπηρέτησης της όλης κατάστασης έγινε αυτή η παράκαμψη.
Αυτή είναι νησιωτικότητα κύριοι και κυρίες της Κυβέρνησης… Με αυτά τα προβλήματα παλεύουν οι νησιώτες.
πηγη Cyclades24.gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.