ΤΟΠΙΚΑ

Τούρκος καπετάνιος θαλαμηγού τραυματίστηκε από προπέλα

Τούρκος καπετάνιος θαλαμηγού τραυματίστηκε από προπέλα
στον Πλατύ Γυαλο της Μυκόνου, τραυματίστηκε σοβαρά από προπέλα tender το οποίο πέρασε από πάνω του

Τούρκος καπετάνιος πολυτελούς θαλαμηγοί στον Πλατύ Γυαλο της Μυκόνου, τραυματίστηκε σοβαρά από προπέλα tender το οποίο…πέρασε από πάνω του μετά από πτώση στη θάλασσα και μετεφέρθη στο νοσοκομείο του νησιού των ανέμων. Το ατύχημα που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε τραγωδία, σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής.

Ο 33χρονος Τούρκος καπετάνιος της πολυτελούς θαλαμηγού με σημαία Μ. Βρετανίας που είχε αγκυροβολήσει ανοικτά της Μυκόνου, επιβιβάστηκε στο βοηθητικό σκάφος (tender) προκειμένου να μεταβεί στη Χώρα. Ξαφνικά και ενώ πλησίαζε στον Πλατύ Γυαλό, άγνωστο πώς, ο Τούρκος πέφτει απο το tender και βρίσκεται στη θάλασσα.

Απο την πτώση, το σκαφος περνάει απο πάνω του και η προπελα, βρίσκει την πλάτη του. Αμέσως σημαίνει συναγερμός και στο σημείο σπεύδει κλιμάκιο αξιωματικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου. Ο τραυματίας, μετεφέρθη στο νοσοκομείο του νησιού όπου οι γιατροί του παρέσχεσαν τις πρώτες βοήθεις και του έκαναν ράματα.

Ο 33χρονος αν και εχει βαθιες πληγες στην πλατη απο την προπελα, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες εκτος κινδύνου ενω προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί το Λιμεναρχείο Μυκόνου.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.