ΤΟΠΙΚΑ

«Τόνους» ιδρώτα στο Καρπενήσι για τους παίκτες της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

«Τόνους» ιδρώτα στο Καρπενήσι για τους παίκτες της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ
Την Κυριακή στις 6.30 μ.μ. το πρώτο φιλικό με τα Χανιά για την Α.Ε. Μυκόνου

 

Στο φουλ δουλεύουν πλέον οι μηχανές της Α.Ε. Μυκόνου στο πλαίσιο της προετοιμασίας που πραγματοποιείται στο Καρπενήσι.

Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας οι προπονήσεις είναι διπλές καθημερινά με τον Σάκη Τσιώλη και τον  Θεοφύλακτο Παχατουρίδη να έχει βγάλει το… λάδι στους παίκτες του.
Οι συνθήκες είναι ιδανικές τόσο από πλευράς καιρού αλλά και γηπεδικών εγκαταστάσεων, με όλους στο στρατόπεδο της Μυκόνου να δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά που γίνεται στο Καρπενήσι.

Στη διάθεση του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη έχει τεθεί και ο Τοπάλ, ο οποίος θα συνεχίσει και φέτος στην ΑΕΜ, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας που ήθελαν διακαώς την παραμονή του.

Οι Μυκονιάτες θα δώσουν την Κυριακή στις 6.30 μ.μ. το πρώτο και πολύ δυνατό τεστ για φέτος με τα Χανιά.

Αν και τα πόδια είναι ακόμα… βαριά από τη σκληρή προετοιμασία οι Τσιώλης και Παχατουρίδης θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες τους, ενώ παράλληλα θα δώσουν και την ευκαιρία ακόμα και στους 9 ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία του Συλλόγου να πάρουν χρόνο συμμετοχής απέναντι σε μια ομάδα της Super League2.

Από Δευτέρα οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά με την αποστολή της Α.Ε. Μυκόνου να αναχωρεί λίγες μέρες νωρίτερα απ’ ότι είχε αρχικά προβλεφθεί.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 29 Αυγούστου. Έτσι οι Κυκλαδίτες θα επιστρέψουν στη βάση τους την Παρασκευή 27 Αυγούστου, αφού δυο μέρες αργότερα θα δώσουν τον πρώτο επίσημο αγώνα τους για φέτος.

Sportcyclades.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.