ΤΟΠΙΚΑ

«Τον αποχαιρετάμε σαν φίλο από την ομάδα μας και με ειλικρινή συμπάθεια»

«Τον αποχαιρετάμε σαν φίλο από την ομάδα μας και με ειλικρινή συμπάθεια»
Προσωπική δήλωση αποχαιρετισμού του προέδρου Αλέκου Κουκά στον Σάκη Τσιώλη για την συνεργασία τους

Σε προσωπική δήλωση αποχαιρετισμό προέβη ο πρόεδρος της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκος Κουκάς αναφορικά με την συνεργασία αλλά και την φιλία που ανέπτυξε με τον Σάκη Τσιώλη που εδώ και λίγες ώρες είναι πλέον προπονητής της Καλαμάτας.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ο Αλέκος Κουκάς:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω  θερμά τον προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη  για την σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας και την αγαστή συνεργασία που είχαμε για περίπου δυο χρόνια.
Μια σχέση γνωριμίας, που κατέληξε σε φιλία και στο τέλος σε συνεργασία, αποτέλεσε την απαρχή της ειλικρινούς εκτίμησης στο πρόσωπο ενός εκ των καταξιωμένων Ελλήνων προπονητών που είχαμε την χαρά και την τιμή να έχουμε στην ομάδα μας.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, ο κ. Τσιώλης εργάστηκε σκληρά και προσέφερε τις γνώσεις και το χρόνο του για τη δημιουργία μιας αξιόπιστης και ισχυρής ομάδας που να μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια στον αγωνιστικό χώρο στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Αυτό που άλλαξε στον σύλλογο μας ήταν κυρίως ο τρόπος σκέψης της ομάδας μας που μπήκε σε επαγγελματικές βάσεις.

Οι υπάρχουσες συγκυρίες δεν επέτρεψαν τη συνέχιση της συνεργασίας μας αλλά αυτό όμως δεν ακυρώνει ούτε μειώνει την εκτίμηση μας προς το πρόσωπο του κ. Τσιώλη, τόσο σαν εξαιρετικό προπονητή αλλά και σαν υπέροχο άνθρωπο, με την φιλία  μας να παραμένει ανεξίτηλα χαραγμένη.

Τον ευχαριστώ  θερμά και εύχομαι  καλή συνέχεια στην νέα του θητεία στην ιστορική ομάδα της Καλαμάτας, που έχει όλα τα εχέγγυα πλέον να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει εκεί που είναι η φυσική της θέση, η Σούπερ Λιγκ»

Αλέκος Κουκάς

Πρόεδρος ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.