ΤΟΠΙΚΑ

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος δεν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις με πλοία

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος δεν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις με πλοία

Μετά τα μέσα Μαΐου θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τις μετακινήσεις στα νησιά, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του dikaologitika.gr, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η απελευθέρωσή τους θα αφού περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος φέτος είναι η 8η Ιουνίου. Στόχος της κυβέρνησης και των ειδικών, είναι η μη διασπορά του ιού στα νησιά της χώρας τα οποία παρουσιάζουν σοβαρές ελλείψεις με τις υγειονομικές τους μονάδες και γι’ αυτό το σχέδιο απελευθέρωσης των μετακινήσεων θα γίνει μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Παράλληλα, θεωρείται σημαντικό να αποφευχθούν οι αερομεταφορές ασθενών από τα νησιά, οι οποίες είναι σύνθετες και κοστοβόρες.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, μέσα με τέλη Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι μετακινήσεις, αναλόγως των εξελίξεων και της πορείας της νόσου στη χώρα.

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις μόνο στην ηπειρωτική χώρα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και όχι στα νησιά. Η τουριστική περίοδος προβλέπεται να διαρκέσει περίπου 3 μήνες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.