ΤΟΠΙΚΑ

Το τρελό reunion του Ινδού Κροίσου στο Nammos, τα τελευταία πάρτι και όσοι έκλεισαν νωρίς

Το τρελό reunion του Ινδού Κροίσου στο Nammos, τα τελευταία πάρτι και όσοι έκλεισαν νωρίς

Λογαριασμό που ξεπέρασε τις 200.000 ευρώ έκανε πάμπλουτος Ινδός στην Ψαρού ανοίγοντας magnum ροζέ και συλλεκτικές τεκίλες ενώ κοσμοσυρροή είχαν τα τελευταία πάρτι της σεζόν που οδεύει προς το τέλος της.

Σάββατο μεσημέρι στην Ψαρού, το Nammos«φλέγεται» και οι σερβιτόροι τρέχουν και δεν φτάνουν αφού το reunion ενός Ινδού εκατομμυριούχου με τους παλιούς συμμαθητές του από το πανεπιστήμιο μετατράπηκε σε ένα τεράστιο πάρτι.

Από το τραπέζι του έφευγαν μπουκάλια προς όλες τις κατευθύνσεις για παρέες στο μαγαζί που έβλεπαν ξαφνικά να τους φέρνουν τρίλιτρες φιάλες ροζέ των 3.000 ευρώ για να πιουν, η συλλεκτικές τεκίλες.

mykonos_nammos___1_

 

Ο λογαριασμός του Ινδού που συστηνόταν ως Μαξ, έφτασε λίγο πάνω από τις 200.000 ευρώ μέσα σε τρεις ώρες και τα άδεια μπουκάλια ήταν τα απομεινάρια ενός ξέφρενου πάρτι στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Του μήνα που η Μύκονος αρχίζει πλέον να χαλαρώνει από την τρέλα των δυο προηγούμενων μηνών, όπου όλοι είναι στα κόκκινα αφού το νησί βουλιάζει από κόσμο που συνωστίζεται στ@ διάσημα κλαμπ.

mykonos_nammos___3_

To Pacha στην Φτελιά έκανε την Τετάρτη το τελευταίο του πάρτι για φέτος, ενώ απέναντι το Akemagou βούλιαξε από κόσμο το Σάββατο στο closing πάρτι του, την ίδια στιγμή που ο Valeron με την μπάντα του δονούσε τον Scorpios.

mykonos_nammos___2_

 

Ο Σεπτέμβριος βρίσκει την Μύκονο σαφώς πιο χαλαρή ενώ κάποια διάσημα στέκια όπως το πολυσυζητημένο Billionaire λειτούργησε μόλις για ένα μήνα, αφού άνοιξε τέλος Ιουλίου, χωρίς να μπορεί να κριθεί αφού η δυναμική του θα φανεί την επόμενη χρονιά.

Προς το παρόν τα Σαββατοκύριακα το νησί των ανέμων γεμίζει και αν είσαι άτυχος ή αφελής και δεν ζητήσεις τιμοκατάλογο μπορείς να πληρώσεις μια φιάλη τζιν 650 ευρώ, όπως συνέβη σε μια παρέα από την Αθήνα που διασκέδασε σε διάσημο μπαρ και όταν ήρθε ο λογαριασμός κόντεψαν να πέσουν κάτω, όχι επειδή είχαν πιει αλλά από την τιμή!

πηγή protothema .gr

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.