ΤΟΠΙΚΑ

Το θρυλικό Cavo Paradiso άνοιξε τις πύλες του

Το θρυλικό Cavo Paradiso άνοιξε τις πύλες του
Με μια φαντασμαγορική παρουσίαση που παρακολούθησαν live χιλιάδες θαυμαστές του το θρυλικό κλαμπ έκανε πρεμιέρα

Παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε τους τελευταίους μήνες και τις προσπάθειές μας να προσαρμοστούμε σε μια νέα πραγματικότητα, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά με θετική νοοτροπία και να παραμείνουμε ενωμένοι ανεξάρτητα από τις διαφορές μας ή σε ποιο μέρος του κόσμου ζει ο καθένας από εμάς Η αγάπη μου είναι η αγάπη μου

Η μουσική αναμφισβήτητα μας συνδέει όλους.

Ακόμα ζυγίζουμε την απόφασή μας να ξανανοίξουμε τις πόρτες του Συλλόγου μας για το καλοκαίρι του 2020.

Μέχρι να κάνουμε τις τελικές ανακοινώσεις μας, ετοιμάσαμε για εσάς ένα ξεχωριστό σετ που πραγματοποιήθηκε σε μια ώρα της ημέρας πολύ διαφορετική από αυτή που έχετε συνηθίσει, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να γίνετε μάρτυρες του Cavo Paradiso από μια άποψη που γιορτάζει τη φύση, άγρια ομορφιά και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Μυκονίας, με πλάνα γεμάτα φως και την απέραντη γαλάζια θάλασσα.

Την ημέρα των γυρισμάτων ήμασταν ευλογημένοι με καθαρό γαλάζιο ουρανό. Στο βάθος μπορείτε ακόμη και να δείτε τα νησιά της Νάξου και της Πάρου! Συνιστούμε ιδιαίτερα να δείτε αυτή τη συνεδρία με μεγάλη οθόνη.

Με αυτή την εκπομπή στοχεύουμε να σας προσφέρουμε μια αίσθηση ευτυχίας και να σας παροτρύνουμε να δοκιμάσετε και να απολαύσετε το καλοκαίρι όπου επιθυμείτε να περάσετε αυτό το χρόνο.

Να είστε όλοι υγιείς, να παραμείνετε ασφαλείς και σύντομα ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε πίσω στο Cavo Paradiso με μεγάλο χαμόγελο και πάθος για πάρτι!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.