ΤΟΠΙΚΑ

Το θρυλικό Cavo Paradiso ανοίγει τις πύλες του για το καλοκαίρι του 2020

Το θρυλικό Cavo Paradiso ανοίγει τις πύλες του για το καλοκαίρι του 2020
Με περιορισμούς σε πάρτι και εμφανίσεις αλλά και με κρατήσεις η λειτουργία του κορυφαίου κλαμπ

Αγαπητοί φίλοι του Cavo Paradiso,

Η έναρξη είναι αυτό το  Σαββατοκύριακο:

Πρέπει να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες, επιτρέπεται περιορισμένος αριθμός ατόμων στο κλαμπ  και θα έχουμε με βάση το πρωτόκολλο  περιορισμένο αριθμό εκδηλώσεων για το 2020.

Δεν θα είμαστε ανοικτοί κάθε βράδυ όπως συνήθως κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου αλλά σχεδόν μισές νύχτες μέσα στην εβδομάδα.
Ως εκ τούτου, για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να κλείσετε τα εισιτήρια ή το τραπέζι σας πριν την άφιξη σας στο κλαμπ το βράδυ της κάθε εκδήλωσης.

Η είσοδος στο κλαμπ  δεν θα επιτρέπεται μόλις επιτευχθεί πλήρης χωρητικότητα (σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες).

Επιτραπέζια αιτήματα:
Μέχρι τις 05 Αυγούστου: Παρακαλώ επικοινωνήστε με το + 306948504989 ή + 302289027205 μεταξύ 15:00-21:00 βεβαιωθείτε ότι δοκιμάζετε περισσότερες φορές εάν οι γραμμές είναι απασχολημένες.
Μετά τις 05 Αυγ: Μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στους παραπάνω αριθμούς και χρόνους είτε στο e-mail στο: makeyoureservation@cavoparadiso.gr

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.