ΚΥΚΛΑΔΕΣ

«Το θέατρο συνεχίζεται….!!!»

«Το θέατρο συνεχίζεται….!!!»
Ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι οι Έλληνες έχουν ξεχάσει ή ότι μπορεί για άλλη μια φορά , να τους ξεγελάσει με  «στημένα επικοινωνιακά τεχνάσματα

Το διάγγελμα του κ. Τσίπρα στην Ιθάκη αποτελεί  ένα ακόμη θέατρο. Ένα ακόμη παραμύθι , με στόχο να περισώσει ότι μπορεί από την «κατρακύλα» της δημοτικότητάς του.!!!

Ο κ. Τσίπρας πιστεύει ότι οι Έλληνες έχουν ξεχάσει ή ότι μπορεί , για άλλη μια φορά , να τους ξεγελάσει με  «στημένα επικοινωνιακά τεχνάσματα».

Όμως του θυμίζουμε , πως οι Έλληνες δεν ξεχνούν: τα capital controls , το Δημοψήφισμα απάτη , τα 15 δις μέτρα , την παραχώρηση της Δημόσιας περιουσίας στο Υπερταμείο για 99 χρόνια ,  την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ που  τελικά αύξησε , την αύξηση του Φ.Π.Α , τη μείωση συντάξεων , τις δυο μειώσεις του αφορολόγητου ,  τη μετατροπή της χώρας μας σε «αποθήκη» παράνομων μεταναστών και φυσικά την απουσία του κράτους όπου χρειάστηκε.!!! Οι καταστροφές και οι ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν στη  Μάνδρα και στο Μάτι  κατέδειξαν , για άλλη μια φορά , με τον πιο πειστικό τρόπο την ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ .

Η σημερινή εμφάνιση του κ. Τσίπρα θυμίζει μια σκηνοθετημένη παρουσία σαν αυτήν της 23ης Ιουλίου , όταν ο ίδιος και οι υπουργοί του , την ώρα που συμπολίτες μας έχαναν τη ζωή τους , μας διαβεβαίωναν πως όλα έβαιναν καλώς.

Μία είναι η αλήθεια κ. Τσίπρα και μία και μοναδική είναι η υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρεται στον ελληνικό λαό.!!!

Η αλήθεια είναι , ότι αφού βάλατε τη χώρα σε ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο , τώρα τη δεσμεύεται και για τα επόμενα χρόνια. Είναι μεγάλο ψέμα ότι φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής. Από σήμερα αρχίζουν τα δύσκολα!!!

Σήμερα τελειώνει η φτηνή χρηματοδότηση , αλλά συνεχίζονται τα σκληρά μέτρα , η αυστηρή επιτήρηση και οι βαριές δεσμεύσεις που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας με μειώσεις συντάξεων και με νέα φοροεισπρακτική επιδρομή στις τσέπες των πολιτών.

Η μία και μοναδική υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρεται στην Πατρίδα μας είναι η ετυμηγορία του λαού!! Οι εκλογές κ. Τσίπρα!!! Να πάτε στο καλό κ. Τσίπρα ….Αφήστε την Πατρίδα μας να βρεί το δρόμο της…..δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Η πολιτική αλλαγή είναι επιβεβλημένη.

Η αλήθεια πρέπει να αντικαταστήσει το ψέμα.!!!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.