ΤΟΠΙΚΑ

Το «σφυρί» θα χτυπήσει μέσα στην εβδομάδα για βίλες στη Μύκονο

Το «σφυρί» θα χτυπήσει μέσα στην εβδομάδα για βίλες στη Μύκονο

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου θα χτυπήσει ξανά το σφυρί για δύο ημιτελείς βίλες στον Κούνδουρο, μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Μυκόνου.
Αρχικά βγήκαν τον Ιανουάριο με τιμή εκκίνησης στα 3,4 εκατ. ευρώ, χωρίς να εκδηλωθεί ενδιαφέρον. Το ίδιο συνέβη και στα τέλη Μαρτίου.
Στη συνέχεια, προγραμματίστηκε για τις 5 Ιουλίουο τρίτος πλειστηριασμός, με τιμή εκκίνησης μειωμένη κατά 20% και συγκεκριμένα στα 2,72 εκατ. ευρώ, ο οποίος όμως ανεστάλη. Τώρα έχει οριστεί για τις 8 Νοεμβρίου, με την ίδια τιμή εκκίνησης, στα 2,72 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα αγροτεμάχιο άρτιο και οικοδομήσιμο, έκτασης 4.080 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση «Πλυντρί ή Κουφώκι ή Κούνδουρος», της κτηματικής περιφέρειας του δήμου Μυκονίων. Επί του αγροτεμαχίου, που είναι εκτός σχεδίου πόλεως, υπάρχουν σήμερα δύο κατοικίες.

Η κατοικία «2Β» αναπτύσσεται σε τρεις στάθμεςκαι αποτελείται από υπόγειο, με χρήση αποθηκευτική, ισόγειο και πρώτο όροφο με χρήση κατοικίας. Το υπόγειο περιλαμβάνει αποθήκες επιφάνειας 41,87 τ.μ. και δεξαμενές επιφάνειας 28,88 τ.μ. Το ισόγειο περιλαμβάνει χώρο κατοικίας επιφάνειας 73,28 τ.μ. και χώρο στάθμευσηςεπιφάνειας 24,41 τ.μ.
Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει τμήμα κατοικίας επιφάνειας 56,98 τ.μ. Όπως σημειώνεται, το τμήμα του πρώτου ορόφου λειτουργεί αυτόνομα στεγάζοντας μια κατοικία, ενώ τα δυο άλλα επίπεδα λειτουργούν ενιαία.

Η κατοικία «3Β» αναπτύσσεται σε δύο στάθμεςκαι αποτελείται από υπόγειο, με χρήση αποθηκευτική, ισόγειο και πρώτο όροφο με χρήση κατοικίας. Το υπόγειο περιλαμβάνει αποθήκες επιφάνειας 71,30 τ.μ. και δεξαμενές επιφάνειας 12,50 τ.μ. Το ισόγειο περιλαμβάνει χώρο κατοικίας επιφάνειας 69,23 τ.μ. και χώρο στάθμευσης επιφάνειας 27,75 τ.μ.

πηγη newmoney.gr


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.