ΤΟΠΙΚΑ

Το Safetravellers για την προώθηση των επιχειρήσεων

Το Safetravellers για την προώθηση των επιχειρήσεων

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ PROJECT “SAFETRAVELLERS” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Μια νέα καινοτόμα δράση προώθησης προορισμών και επιχειρήσεων σε 12 στοχευμένες τουριστικές αγορές σε 10 χώρες εγκαινιάζει η MTC GROUP σε συνεργασία με το γραφείο της «Mykonos – Santorini – Aegean IslandsPromo» , με βάση τη Μύκονo και την «New York & London Networking» ,με βάση το Λονδίνο, επεκτείνοντας  το πλέγμα των υπηρεσιών της πέρα από τις κλασσικές μεθόδους προβολής.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των νέων δεδομένων που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19 δημιουργήθηκε το project  «Safe Travellers»,  μια νέα ολοκληρωμένη δράση προώθησης προορισμών και επιχειρήσεων συνδεδεμένων με την  MTC Group. Ειδικότερα, θα αποστέλλονται newsletters σε περίπου 2.600 τουριστικούς πράκτορες σε τέσσερεις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά) και θα περιέχουν συνδέσμους στους οποίους πατώντας οι επαγγελματίες της αγοράς θα ενημερώνονται για safeπροορισμούς και επιχειρήσεις.

Σημειώνεται ότι η ομάδα της MTC Group και η ομάδα του Mykonos – Santorini – Aegean Islands Promo επισκέπτονται ετησίως, τα τελευταία 7 χρόνια , 10 χώρες και έχουν συλλέξει στοιχεία από τουριστικούς πράκτορες και καταναλωτικό κοινό σε εκθέσεις τουρισμού και yachtboat shows. Αναλυτικά οι χώρες είναι : Βερολίνο-Γερμανία, Παρίσι-Γαλλία, Λονδίνο-Αγγλία, Μόσχα-Ρωσία, Ριάντ-Σαουδική Αραβία, Ντουμπάϊ &Άμπου Ντάμπι-Η.Α.Ε., Σάντα Καταρίνα & Σάο Πάολο- Βραζιλία, Νέα Υόρκη-ΗΠΑ, Τελ Αβίβ-Ισραήλ και Μουμπάϊ – Ινδία.

Τα newsletters θα ανανεώνονται τακτικά με νέα των παρακάτω προορισμών στις αντίστοιχες ιστοσελίδες :

www.MykonosSafeTravellers.com

www.SantoriniSafeTravellers.com

www.ParosSafeTravellers.com

www.TinosSafeTravellers.com

www.MilosSafeTravellers.com

www.AmorgosSafeTravellers.com

www.ElafonisosSafeTravellers.com

www.ArachovaSafeTravellers.com

www.AstypaleaSafeTravellers.com

«Διανύουμε την εποχή των συνεργειών προσαρμοζόμενοι στα δεδομένα που δημιουργούνται στην ταξιδιωτική αγορά» δηλώνει ο Πρόεδρος της MTCGROUP Νότης Μαρτάκης και προσθέτει: «Ευχαριστώ τους άξιους συνεργάτες, εταιρίες και στελέχη, που έχουν πλαισιώσει τον όμιλό μας και διαθέτουν την τεχνογνωσία εκείνη που καθιστά ολοένα και περισσότερο πρωτοπόρο και ανταγωνιστικό το πλέγμα των υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι η προσφορά δυναμικών και αποτελεσματικών δράσεων που ξεφεύγουν από στερεότυπα και «πεπατημένες» που, στη σύγχρονη εποχή, απαιτούν άλλες πιο σύγχρονες και καινοτόμες πρακτικές».

Σύντομα, η νέα αυτή δράση θα εμπλουτιστεί και με άλλους προορισμούς  καθώς και με άλλες πρωτοβουλίες που αναμένεται να ενισχύσουν την ταξιδιωτική ζήτηση.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.