ΤΟΠΙΚΑ

Το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά και τις Κυκλάδες

Το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά και τις Κυκλάδες
Μια ωραία συνάντηση στον Κόρφο μεταξύ δημάρχου και αντιδημάρχων

Το ρητό που λέει: «το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας» επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά.

STEFANAKIS KOUKADES 2

Συγκεκριμένα στη Μύκονο, στο πλαίσιο του final-4 της Κ16 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εντός αγωνιστικού χώρου του αντιδήμαρχου του Δήμου Θήρας, κ. Γιώργου Στεφανάκη με  τον Δήμαρχο Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνο Κουκά και τον Αντιδήμαρχο κ. Αλέξανδρο Κουκά.

STEFANAKIS KOUKADES 3

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκας, γνωστός για την προσφορά του στον αθλητισμό, ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς, πρόεδρος και σοβαρός παράγοντας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και ο βετεράνος αθλητής και αρμόδιος αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Θήρας, Γιώργος Στεφανάκης, έχουν πολλά κοινά εκτός της καλοκαιρινής σεζόν, καθώς εκπροσωπούν τις δύο ναυαρχίδες του Ελληνικού τουρισμού.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, οι τρεις άνδρες είχαν μία εγκάρδια κουβέντα, ενώ ο κ. Στεφανάκης έκανε την ακόλουθη σχετική ανάρτηση:

Ο αθλητισμός δεν φέρνει σε επαφή μόνο τους αθλητές, τους παράγοντες και τους φιλάθλους, αλλά και εμάς τους αιρετούς του πρώτου βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχουμε χρέος να στηρίζουμε τις δράσεις τις νεολαίας των νησιών μας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μου στο νησί της Μυκόνου είχα την τιμή να συναντηθώ και να συνομιλήσω σε πολύ καλό κλίμα με τον Δήμαρχο Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνο Κουκά και τον Αντιδήμαρχο κ. Αλέξανδρο Κουκά, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Μυκόνου.

Μύκονος και Σαντορίνη δεν αποτελούν μόνο τις ναυαρχίδες του Ελληνικού Τουρισμού. Είναι δύο νησιά με πολυποίκιλη δράση σε όλους τους τομείς της κοινωνίας.

Θέλω να συγχαρώ τον Δήμαρχο Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνο Κουκά και τον Αντιδήμαρχο κ. Αλέξανδρο Κουκά για την στήριξη τους στον Αθλητισμό του νησιού τους. Να τους συγχαρώ επίσης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων στην κατηγορία Κ16 και να τους ευχαριστήσω για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή μας.

Ελπίζω, να έχουμε τη χαρά και την τιμή να τους φιλοξενήσουμε σύντομα και στο νησί μας τη Σαντορίνη.

Γιώργος Στεφανάκης (Αντιδήμαρχος Δήμου Θήρας)

 

 

 

 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.