ΤΟΠΙΚΑ

Το πλοίο Blue Star 1 προσέκρουσε στο λιμάνι της Νάξου

Το πλοίο Blue Star 1 προσέκρουσε στο λιμάνι της Νάξου

Το πλοίο Blue Star 1 προσέκρουσε στο λιμάνι της Νάξου κατά τη διαδικασία απόπλου του, ενώ έκανε το προγραμματισμένο δρομολόγιό του Θήρα – Νάξο – Πάρο – Πειραιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πλοίο χρειάστηκε με την αναχώρησή του από το λιμάνι της Νάξου, να επιστρέψει, καθώς στο γκαράζ του είχε παραμείνει ένα ασθενοφόρο, προκειμένου να παραλάβει ασθενή.

Έτσι και κατά τη διαδικασία προσέγγισης εκ νέου στο λιμάνι και αποβίβασης του ασθενοφόρου, το πλοίο προσέκρουσε στον ντόκο, χωρίς ωστόσο να προκληθεί καμία βλάβη.

Εντός του πλοίου βρίσκονται 411 επιβάτες. Μετά τις προβλεπόμενες διαδικασίες που ακολούθησαν από τον νηογνώμονα και κατόπιν σχετικής επιθεώρησης, το πλοίο κρίθηκε αξιόπλοο και αναχώρησε στις 20:40 συνεχίζοντας το δρομολόγιο επιστροφής του για Πάρο και Πειραιά.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.