ΤΟΠΙΚΑ

Το Πάσχα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το Πάσχα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Το παραδοσιακό Πάσχα του Κυριάκου Μητσοτάκη με την οικογένειά του έγινε στο σπίτι του, δίνοντας ο ίδιος το παράδειγμα. Υπογραμμίζοντας τη σημασία της πειθαρχίας στα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, ο πρωθυπουργός γιόρτασε τιμώντας τα έθιμα στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Όπως όλοι φέτος το Πάσχα μείναμε σπίτι, έτσι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε Πάσχα με την οικογένειά του στο σπίτι. Δίνοντας το παράδειγμα για τη σημασία της πειθαρχίας στα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, ο πρωθυπουργός γιόρτασε το Πάσχα οικογενειακά.

Έμεινε σπίτι, τιμώντας τα έθιμα, όπως άλλωστε και το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι»: Γιόρτασε το Πάσχα στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

CHECK THIS OUT

Όπως βλέπετε σε φωτογραφίες που δημοσίευσε ο γιος του Κωνσταντίνος, η οικογένεια Μητσοτάκη φαίνεται να απολαμβάνει μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Και φέτος το Πάσχα, η οικογένεια Μητσοτάκη μάλιστα έψησε και τσούγκρισε αυγά, τηρώντας τα έθιμα. Ποιος κέρδισε στο τσούγκρισμα δεν μάθαμε.

μητσοτακησ πασχα μαρεβα 2020

μητσοτακης πασχα κορες μαρεβα 2020

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
7
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.