ΤΟΠΙΚΑ

Το Paros Jet «δαμάζει» τα κύματα στο λιμάνι της Νάξου(VIDEO)

Το Paros Jet «δαμάζει» τα κύματα στο λιμάνι της Νάξου(VIDEO)

Εν αναμονή να προσεγγίσει το λιμάνι της Νάξου, ο επιδέξιος καπετάνιος του Paros Jet «δαμάζει» τα κύματα έξω από τον κυματοθραύστη…

Οι άνεμοι την Κυριακή έπνεαν 8 και τοπικά 9 μποφόρ και τα κύματα χτυπούσαν με ορμή το λιμάνι του νησιού. Τα πλοία πολλά και το λιμάνι μικρό, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένει το καθένα τη σειρά του. Το Paros Jet περίμενε έξω από τον κυματοθραύστη.

Όταν βλέπεις από μακριά το πλοίο κάνεις το σταυρό σου νομίζοντας ότι τα 8-9 μποφόρ θα το ρίξουν στα βράχια… Λόγω των ισχυρών ανέμων το πλοίο γέρνει δεξιά κι αριστερά με δύναμη βουτώντας μέσα στα κύματα μένοντας όμως σταθερά στη θέση του για 15 λεπτά περίπου.

Οι επιδέξιοι χειρισμοί του καπετάνιου, το κρατούν εκεί με ασφάλεια μέχρι να φύγει το Blue Star Delos και να δέσει λίγο αργότερα στο λιμάνι της Νάξου.

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.