ΤΟΠΙΚΑ

Το Paradise Club της Μυκόνου ένα από τα καλύτερα club παγκοσμίως

Το Paradise Club της Μυκόνου ένα από τα καλύτερα club παγκοσμίως

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έγινε παγκόσμια ψηφοφορία για να αναδειχθούν τα 100 καλύτερα και πιο διάσημα clubs του κόσμου. Μετά από 3μηνη ψηφοφορία, λοιπόν, στις 28 Μαρτίου ανακοινώθηκαν ποια είναι αυτά τα clubs που επέλεξε ο κόσμος ως καλύτερα .

Φυσικά, η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα και μάλιστα σε πολύ καλή θέση, καθώς ένα από τα δικά μας clubs βρέθηκε στη 17η θέση παγκοσμίως. Και ποιο είναι αυτό; Φυσικά το Paradise Club της Μυκόνου!

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το συγκεκριμένο club δικαίως βρέθηκε σε αυτή τη θέση, αφού δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα υπόλοιπα! Είναι ένα club που λατρεύουν να επισκέπτονται Έλληνες και ξένοι Dj αλλά έχει και μία προϊστορία καθώς πολλά μεγάλα ονόματα έχουν περάσει από την συγκεκριμένη παραλία, ήδη από το 1969.

Ο αντίλαλος της Κάλλας, της Ρίτα Χέιγουρθ, της Μελίνας, της Τζάκι Ο και της Λιζ Τέιλορ, του Μάρλον Μπράντο του Νουρέγιεφ και πολλών ακόμα ηθοποιών, μουσικών και αριστοκρατών έχει μείνει ανεξίτηλος από τότε που η παραδεισένια παραλία του σήμερα ήταν το καταφύγιο ηρεμίας διάσημων προσωπικοτήτων.

Ο Μάρκος Δακτυλίδης ένα ιστορικό πρόσωπο των μεγάλων κλαμπ της Μυκόνου  που ηγείται του Paradise.

Σήμερα, στην ίδια παραλία βρίσκεται το Paradise Club που αποτελεί χώρο ατελείωτης διασκέδασης όπου γράφεται ιστορία από καλλιτέχνες παγκοσμίως γνωστούς όπως ο Avicci, ο Carl Cox, ο David Guetta, ο Martin Garrix, ο Afrojack, ο Steve Aoki και πολλοί ακόμα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.