ΤΟΠΙΚΑ

Το πανηγύρι της Παναγιάς της Τουρλιανής

Το πανηγύρι της Παναγιάς της Τουρλιανής

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου – Μυκόνου & Δήλου και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής, Αλέξιος Παπαδόπουλος, προσκαλεί τους ευσεβείς Μυκονίους και φιλακόλουθους παραθεριστές της νήσου Μυκόνου να λάβουν μέρος στις εόρτιες λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη Αποδόση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, κατά την οποία πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Παναγίας Τουρλιανής.

Το πρόγραμμα

Δευτέρα, 22 Αυγούστου

8.00μμ: Εόρτιος δισαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων, κ. Αμφιλόχιου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωρόθεου Β’, μετά το πέρας του οποίου θα ψαλούν, κατά το έθος, τα Εγκώμια της Θεοτόκου ενώπιον του προευπρεπισμένου Επιταφίου Της.

Τρίτη, 23 Αυγούστου

7.30πμ: Ορθρος και Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλόχιου και συνιερουργούντους του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωρόθεου Β’.

10.30πμ: Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και Δέηση στο Μνημείο Ηρώων Ανωμεριτών

7.30μμ: Μεθέορτος Εσπερινός και Ιερά Παράκληση

diefxon.com

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.