ΤΟΠΙΚΑ

To μαύρο μπικίνι που επέλεξε στις βουτιές της στη Μύκονο η Νίκη Θωμοπούλου με τον Γιάννη Μαρακάκη

To μαύρο μπικίνι που επέλεξε στις βουτιές της στη Μύκονο η Νίκη Θωμοπούλου  με τον Γιάννη Μαρακάκη

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια. Αν και ο αγαπημένος τους προορισμός για μπάνιο είναι η Βουλιαγμένη, όπου ο 46χρονος ποινικολόγος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, την προηγούμενη εβδομάδα το ζευγάρι ταξίδεψε στη Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τους συνάντησε στο Καλό Λιβάδι μαζί με την παρέα τους στο beach bar Lohan. Για τις βουτιές της η Νίκη Θωμοπούλου επέλεξε ένα μίνιμαλ μαύρο μπικίνι που αναδείκνυε τη σιλουέτα της.

Η 29χρονη Νίκη Θωμοπούλου έφερε στον κόσμο την κόρη τους Ιωάννα στις 16 Μαρτίου 2020

Ωστόσο, κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα ο Γιάννης Μαρακάκης έπεσε θύμα κλοπής. Συγκεκριμένα, άγνωστοι διέρρηξαν το αυτοκίνητό του που βρισκόταν παρκαρισμένο έξω από την είσοδο στην Α’ Πλαζ Βουλιαγμένης και έκλεψαν την τσάντα του που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.