ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το μαγικό ταξίδι του μπασκετικού ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Β´Εθνική αρχίζει

Το μαγικό ταξίδι του μπασκετικού ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ στην Β´Εθνική αρχίζει

Έγιναν γνωστές οι ομάδες που θα συνοδεύσουν στο επομενο «ταξίδι» αυτό της Β´ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ! τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ και η κλήρωση έβγαλε ταξιδια στην Αθήνα δυο στην Πατρα ένα στην Κεφαλλονιά και ένα στην γειτονική Νάξο!
Στα αξιοσημείωτα ότι  μετά τα τοπικά πρωταθληματα της ΕΣΚΚ και την τελευταία  συνάντηση το 2018-19 ,θα ξαναβρεθούν ο ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ με τον ΑΠ.Α.Σ ΝΑΞΟΥ ” Τα Φανάρια”.Σπουδαίες ομάδες  της Αττικής με δεκαετίες ιστορίας και συμμετοχες μεχρι και την Α1, θα έρθουν στο νησί όπως ο Ηλυσιακός του  Αντώνη Φώτση , ο ΕΦΑΟΖ -Φιλαθλητικός,
ο Α.Ο Παγκρατίου , ο Εθνικός  , ο ΑΟΝΣ “Ο Μίλων”, η ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ και η Δάφνη Δαφνίου, η Αχαγιά 82 και ο Αίολος Αγυιάς.
Στο  πιο μακρινό ταξιδι για τον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ  σε μια «σκληρή» έδρα θα πάει στο  Ληξούρι Κεφαλονιάς και τον ΝΕΟΛ ! σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα που αναμένεται να συναρπάσει.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.