ΤΟΠΙΚΑ

Το κλειστό του μπάσκετ που άλλαξε την ζωή των κατοίκων της Μυκόνου

Το κλειστό του μπάσκετ που άλλαξε την ζωή των κατοίκων της Μυκόνου
Μια μεγάλη γιορτή και ένα μοναδικό κοινωνικό γεγονός για το νησί τα παιχνίδια του μπάσκετ του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Παιδιά, γέροι,νέοι και όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα συνθέτουν μια μοναδική γιορτή κάθε φορά που ανηφορίζουν στο κλειστο του μπάσκετ για να παρακολουθήσουν αγώνα του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Η ξέφρενη πορεία της ομάδας μπάσκετ του νησιού απόρια της δημιουργίας του κλειστού στην Άνω Μερά έχει αλλάξει τις ζωές των κατοίκων της Μυκόνου.

Η τεράστια επι δραστικότητα που επιφέρει στην τοπική κοινωνία το γήπεδο που με μόχθο και θυσίες έγινε αποκτά πλέον διαστάσεις στο νησί που κανεις δεν μπορούσε να φανταστεί.

Σε κάθε ματς μια γιορτή , μια συγκέντρωση και ένα δίωρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας που οι κάτοικοι της Μυκόνου δεν είχαν τον χειμώνα.

Η μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων της δημοτικής αρχής και κυρίως του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά    που στήριξαν όσο τίποτα άλλο την δημιουργία του γηπέδου αλλά και την ίδια την ομάδα φέρνουν πλέον τα αποτελέσματα.

Στο ίδιο τέμπο άπαντες που στηρίζουν την ομάδα είναι δίπλα σε όλες τις μεγάλες στιγμές της.

Οι πρόεδροι και όλο το συμβούλιο που πίστεψαν και επένδυσαν σε ένα πρότζεκτ που αποδίδει και έξω από  το παρκέ με ανυπολόγιστα οφέλη για την τοπική κοινωνία του νησιού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.