ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΑ

«Το κλειστό γυμναστήριο είναι μόνο η αρχή»

«Το κλειστό γυμναστήριο είναι μόνο η αρχή»
Ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Αλέκος Κουκάς μας παρουσιάζει το νέο κλειστό της Μυκόνου και προαναγγέλει πως είναι μόνο η αρχή

Ο Αλέκος Κουκάς έχει δώσει την ψυχή του για τον αθλητισμό της Μυκόνου. Χρόνια ολόκληρα ξόδεψε χρόνο και χρήμα για την τοπική κοινωνία, τους νέους, τον αθλητισμό και τις υποδομές.

Το κλειστό γυμναστήριο της Μυκόνου είναι μια τεράστια ιστορία για το νησί και ο Αλεκάρας της Μυκόνου, όπως τον αποκαλούν οι συμπολίτες του, είναι απόλυτα λογικό να νιώθει περήφανος και συγκινημένος για την εξέλιξη του έργου και την προσπάθεια της δημοτικής Αρχής και του δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά.

« Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση που νιώθουμε όλοι γιατί τον κλειστό γυμναστήριο της Μυκόνου, ένα όραμα και μια φιλοδοξία χιλιάδων Μυκονιατών παίρνει σάρκα και οστά και είναι σχεδόν έτοιμο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό το έργο και προσπάθησαν για την υλοποίηση του. Μεγάλες οι προσπάθειες από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά που είμαι σε θέση να γνωρίζω καλά πως ήταν πρωταρχική του προτεραιότητα η δημιουργία του κλειστού.

 

Δεν θα σταματήσουμε εδώ.Το κλειστό γυμναστήριο είναι μόνο η αρχή.Έχουμε στόχους και όνειρα και για άλλους χώρους άθλησης της νεολαίας.

Θέλουμε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, ένα κολυμβητήριο, χώρους τέννις και αθλοπαιδιών που έχουμε ως στόχο στο πρόγραμμα μας για το μέλλον.

Είναι μεγάλη υπόθεση για την κοινωνία του νησιού όλο αυτό που γίνεται  και θα βοηθήσει την νεολαία τα μέγιστα.

Θέλουμε να λειτουργούμε με βάση τις ανάγκες των συμπολιτών μας και θα είμαστε συνεχώς στο πλευρό τους.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.