ΤΟΠΙΚΑ

Το Ιδρυμα “Florios Mykonos Foundation” δωρίζει στο Λιμεναρχείο Μυκόνου ένα ταχύπλοο σκάφος

Το Ιδρυμα “Florios Mykonos Foundation” δωρίζει στο Λιμεναρχείο Μυκόνου ένα ταχύπλοο σκάφος
Η τελετή για την παράδοσή του την Κυριακή 26 Μαΐου στον άγιο Νικόλα στο Γυαλό.

Ιανουάριος 2021 – Μάιος 2024

Το Δεκέμβριο του 2020 κάναμε γνωστή την πρόθεσή μας να δωρίσουμε στο Λιμεναρχείο Μυκόνου ένα ταχύπλοο σκάφος με σκοπό να συνεισφέρουμε στις ανάγκες του νησιού. Αφού λάβαμε την αποδοχή από τους αρμόδιους φορείς, τον Ιανουάριο του 2021ανακοινώσαμε επίσημα την πράξη αυτή, μέσα από το Ιδρυμα “Florios Mykonos Foundation”.
Το Ίδρυμα σε συνεργασία με τον κύριο Φιντιρίκο και τους αδελφούς Σταυρουλάκη της ναυπηγικής εταιρείας “BSK – Skipper”, παρά τις αντιξοότητες και τις απρόσμενες καθυστερήσεις,ολοκλήρωσε τη ναυπήγηση του ολοκαίνουργιου σκάφους πριν λίγους μήνες.
Πραγματοποιήθηκαν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι και η αυτοψία από τους αρμόδιους και το ταχύπλοο σκάφος είναι έτοιμο να παραδοθεί στους νέους ιδιοκτήτες του, ως ένα νέο πολύτιμο όργανο που θα βοηθήσει στο έργο του Λιμενικού Σώματος του νησιού μας στη δράση και στις διακομιδές που τόσο έχουμε ανάγκη .

Πιστοί στα λεγόμενά μας και υπερήφανοι για τους συν-δωρητές και συνοδοιπόρους μας σε όλη την πορεία των 3 αυτών χρόνων αλλά και όσους με τη θέρμη και την καλοσύνη τους στήριξαν και στηρίζουν το έργο μας, ερχόμαστε σήμερα να κλείσουμε τον κύκλο αυτής της δωρεάς με μία σεμνή τελετή για την παράδοσή του την Κυριακή 26 Μαΐου στον άγιο Νικόλα στο Γυαλό.

Εμείς είμαστε πάντα δίπλα στο νησί και δε θα σταματήσουμε να του προσφέρουμε όσα του αξίζουν!

Εμεις μιλάμε με πράξεις και αγάπη για τον τόπο μας ❤️
Florios Mykonos Foundation❤️Skipper-bsk

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.