ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το γραφικό ιστιοφόρο Galileo αποχαιρέτησε τις Κυκλάδες

Το γραφικό ιστιοφόρο Galileo αποχαιρέτησε τις Κυκλάδες

Το γραφικό και εντυπωσιακό ξύλινο ιστιοφόρο Galileo, είναι ένα πλωτό που έχει συνδέσει το όνομά του με τις Κυκλάδες και ειδικότερα με την Σύρο, στην οποία εδρεύει για μεγάλα χρονικά διαστήματα του έτους.

Το μίνι κρουαζιερόπλοιο,το οποίο μας μεταφέρει σε παλαιότερες εποχές κάνει την εμφάνισή του στα νησιά μας,κυρίως την τουριστική περίοδο,  πραγματοποιώντας ταξίδια για τους επισκέπτες των Κυκλάδων.

Προ ημερών αποχαιρέτησε τα νησιά και όπως κάθε χρόνο συνεχίζει κάποια ταξίδια κάνοντας το γύρο της Πελοποννήσου,ωστόσο, κατά τη χειμερινή περίοδο πραγματοποιεί την ακινησία του και παραμένει για ορισμένους μήνες παροπλισμένο. Θα επιστρέψει και πάλι στην Σύρο και τις Κυκλάδες από τον επόμενο Απρίλιο.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.