ΤΟΠΙΚΑ

Το γεύμα στη Μύκονο και το τιτίβισμα του Έλον Μασκ

Το γεύμα στη Μύκονο και το τιτίβισμα του Έλον Μασκ

Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Tesla, Έλον Μασκ γευμάτισε με «ευειδή παρέα» στη Μύκονο, αφού προηγουμένως «τιτίβισε» για να διαψεύσει τις φήμες ότι είχε μία σύντομη περιπέτεια με την πρώην σύζυγο του συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν, όπως γράφει η Pagesix.

Πηγή την οποία επικαλείται η ιστοσελίδα ανέφερε ότι ο πιο πλούσιος άνθρωπος του κόσμου «βρισκόταν μαζί με 12 ελκυστικούς ανθρώπους στο hotspot των εκατομμυριούχων, Nammos, όπου έκανε λογαριασμό 12.000 ευρώ και άφησε πουρμπουάρ 3.000 ευρώ» για το γεύμα.

Ωστόσο όταν η Page Six ζήτησε κάποιο σχόλιο από τον ίδιο τον Μασκ, έλαβε την εξής απάντηση: «Πήγα με γεύμα με τον (διευθύνοντα σύμβουλο της Endeavor) Άρι Εμάνιουελ και την σύζυγό του και μερικούς άλλους, όχι πάντως ΄΄12 ελκυστικούς ανθρώπους ΄΄ . Δεν είχα ραντεβού με γυναίκες. Δεν είμαι σίγουρος πόσος ήταν ο λογαριασμός, αλλά σίγουρα δεν ήταν τόσο υψηλός».

Ο μεγαλοπαράγοντας του Χόλυγουντ, Άρι Εμάνιουελ, 61 χρόνων, που πρόσφατα παντρεύτηκε την σχεδιάστρια μόδας Σάρα Στόντιγκερ, 33 χρόνων, στο Σεν Τροπέ, εθεάθη την περασμένη εβδομάδα με την σύζυγό του και με τον Μασκ στην Ελλάδα και φωτογραφήθηκαν μαζί με τον ιδιοκτήτη της Tesla, στο πολυτελές γιοτ «Ζευς», που η ενοικίασή του κοστίζει 20.000 δολάρια την εβδομάδα.

Άλλες πηγές ανέφεραν στην Page Six ότι «οι ελκυστικοί» άνθρωποι που συνόδευαν τον Μασκ, τον Εμάνιουελ και την σύζυγό του, στο Nammos ήταν φίλοι της Σάρα Στόντιγκερ.
Λίγο πριν από το γεύμα στη Μύκονο ο Μασκ είχε υποχρεωθεί να διαψεύσει ότι είχε μια σύντομη περιπέτεια με την πρώην σύζυγο του συνιδρυτή της Google, την Νικόλ Σάναχαν, επιμένοντας ότι «τίποτα ρομαντικό» δεν συνέβη μεταξύ τους.

«Όλα αυτά είναι ανοησίες. Ο Σεργκέι και εγώ είμαστε φίλοι και βρεθήκαμε σε ένα πάρτι», έγραψε στο Twitter ο Έλον Μασκ, διαψεύδοντας το δημοσίευμα της Wall Street Journal. «Έχω δει την Νικόλ μόλις δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια, και τις δύο φορές με αρκετούς ανθρώπους τριγύρω. Τίποτα το ρομαντικό», έγραψε ο Έλον Μασκ, προσθέτοντας μάλιστα ότι«δεν έχω κάνει σεξ εδώ και αιώνες»

Η Wall Street Journal έγραψε ότι ο Έλον Μασκ είχε σχέση με την Νικόλ Σάναχαν, και αυτό ήταν η αιτία για να χαλάσει η φιλία του με τον Σεργκέι Μπριν, ο οποίος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου με την Σάναχαν.
Ο Έλον Μασκ δήλωσε στη Post: «Μίλησα τόσο με τον Σεργκέι όσο και με την Νικόλ για το δημοσίευμα και οι δύο ήταν κατηγορηματικοί ότι δεν είχαν μιλήσει στην WSJ, ούτε εξουσιοδότησαν κάποιον άλλον να μιλήσει εξ΄ ονόματός τους».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.