ΤΟΠΙΚΑ

Το ευχαριστώ του καλλιτεχνικού διευθυντή του Mykonos Art Festival

Το ευχαριστώ του καλλιτεχνικού διευθυντή του Mykonos Art Festival
Ο Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους είναι αρωγοί στην τεράστια επιτυχία του καλοκαιριού στη Μύκονο

Το Mykonos Art Festival γράφει ιστορία αυτό το καλοκαίρι στη Μύκονο και είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχει κλέψει την παράσταση όχι μόνο τοπικά.

Η ψυχή του εγχειρήματος, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ με μια ανάρτηση του στο διαδίκτυο θέλησε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλλαν για την επιτυχία και της παράστασης Βάτραχοι του Αριστοφάνη….

Ιδιαίτερα όμως τα ευχαριστώ στον Αλέκο Κουκά τον πρόεδρο του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ που και σε αυτή την προσπάθεια έβαλε το χέρι του για να προσφέρει βοήθεια καθώς έστησε το σκηνικό της παράστασης.

Ο Αντώνης Θεοχάρης Κιούκας έγραψε…

«Mykonos Art Festival.

Βάτραχοι του Αριστοφάνη Με τον Λάκη Λαζόπουλο. Μία εξαιρετική παράσταση. Το σκηνικό της παράστασης -ίδιο ακριβώς με της Επιδαύρου- μπόρεσε να στηθεί χάρη στη βοήθεια του Alexandros Koukas. Τον ευχαριστούμε…»

 

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.