ΤΟΠΙΚΑ

Το ΕΠΑΛ Μυκόνου παίρνει θέση για τον σχολικό εκφοβισμό

Το ΕΠΑΛ Μυκόνου παίρνει θέση για τον σχολικό εκφοβισμό

Ο σχολικός εκφοβισμός είναι ένα πρόβλημα που μπορούμε να εξαλείψουμε μόνο με κοινωνική συνειδητοποίηση και αλληλεγγύη και οι μαθητές του ΕΠΑ.Λ Μυκόνου το γνωρίζουν πολύ καλά.
Ως κοινότητα, ανέλαβαν δράση ώστε να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση γύρω από το θέμα του bullying.
Έτσι την 6η Μαρτίου που είναι η Πανελλήνια μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού, μετέβησαν στο θεατράκι της Λάκκας Μυκόνου και μέσα από ένα θεατρικό παιχνίδι ρόλων προσπάθησαν να περάσουν το δικό τους μήνυμα. Με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών έσκασαν μπαλόνια με το σύνθημα “σπάω την σιωπή” ,και μοίρασαν ενημερωτικό υλικό.
Τη δράση πλαισίωσαν οι εκπαιδευτικοί Anastasia Dagla, Marianna Iasonidou, Phneloph Stamati, Zisia Tsiatsiou με την καθοδήγηση του Θάνου Θ. Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν στον συνάδελφο εκπαιδευτικό Ντίνος Παπακωνσταντίνου που στάθηκε δίπλα μας σε όλη την διάρκεια της δράσης μας και με τις συμβουλές του και την υποστήριξη βγήκε άρτιο το αποτέλεσμα της δράσης μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή μας Γιώργος Ρουσουνέλος- Γ.Σ.Μυκόνου που ό,τι υλικό ζητήσαμε μας το παρείχε για την υλοποίηση της δράσης μας.
Γιατί όλοι μαζί μπορούμε!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.