ΤΟΠΙΚΑ

Το «δώρο» του Αλεκάρα στους συμπολίτες του(video)

Το «δώρο» του Αλεκάρα στους συμπολίτες του(video)
Με προσωπική του πρωτοβουλία ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς χορήγησε βίντεο κλιπ με την ιστορία της λαϊκής παράδοσης της Μυκόνου

Ένα δώρο έκπληξη για τους συμπολίτες του και τους συναγωνιστές του στον συνδυασμό Πρωτοβουλία Δράσης ετοιμάζει ο αντιδήμαρχος Αλέκος Κουκάς.

Κάλεσε συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων από την Αθήνα και αυτές τις μέρες γίνονται τα γυρίσματα στη Μύκονο με σκοπό την δημιουργία βίντεο κλιπ με νησιώτικα τραγούδια.

Με προσωπική του πρωτοβουλία και δικά του έξοδα  ο Αλέκος Κουκάς κάλεσε στην Μύκονο τον κορυφαίο συνθέτη του νησιωτικού και παραδοσιακού τραγουδιού Νίκο Οικονομιδη που μαζί με τον γνωστό σκηνοθέτη Αντώνη  Τσάβαλο που έχει δημιουργήσει την εκπομπή στην δημόσια τηλεόραση Ελλήνων Δρώμενα δουλεύουν το βίντεο κλιπ.

 

Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε με αφορμή νέο τραγούδι του γνωστού βιολάτορα και έχει στόχο την αφύπνιση την νέας γενιάς ώστε να αναδειχθεί η παράδοση του νησιού.

Το Mykonos voice σας παρουσιάζει βίντεο από τα γυρίσματα:

Χωρις την παραμικρή επιβάρυνση σε κανέναν και με τα έξοδα μα τα καλύπτει  ο Αλέκος Κουκάς με την συνδρομή φίλων του ,θέλησε με αυτό τον τρόπο να αφήσει μια παρακαταθήκη στο νησί και να κάνει και ένα δώρο έκπληξη σε φίλους και άμεσους  συνεργάτες του.

Ο Αλεκάρας για μια φορά ακόμη δίνει ρεσιτάλ!!!

Εύγε….


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.